Prego Lux

Prego Lux është e vendosur në qendër të qytetit, vetëm duke ecur nga tërheqjet kryesore 5 minuta nga plazhi, pyll pishe, plazhi i grave dhe Valdanos. Ne jemi një zgjedhje e hotelit për udhëtarët e biznesit dhe të kohës së lirë. Hoteli i gjithanshëm dhe i gjërë i 17 dhomave tona, duke përfshirë apartamente studio për mysafirët kanë një atmosferë personale dhe tërheqëse dhe pajisje moderne me ballkon, Sat TV, WiFi, tualet .

Dhomat Lokacijoni