Ekskursione

Nëse pushimi juaj i përsosur është aktiv ... dhe eksploroni bukuritë historike natyrore të Malit të Zi dhe rajonit, ju keni shumë zgjedhje për ekskursione njëditore ... Ne ju ofrojmë një përzgjedhje të gjerë të ekskursioneve, udhëtimeve ditore dhe turneve të ndonjë gjëje në të gjithë Malin e Zi dhe Riviera Dubrovnik apo vendet fqinje dhe Shqipërinë. Ekskursionet e mëposhtme përfshijnë histori interesante dhe qytete simpatike, ndërsa idetë e disa udhëtimeve ditore ofrojnë një ditë relaksuese në det ose thjesht zbulojnë dhe ndonjë gjë interesante. Pra, na kontaktoni për udhëtime doganore, ekskursione dhe ekskursione që sapo keni krijuar për ju nga Hotel Prego Luks. Gëzohu !!!
02
BETSA_birdwatching_trening_2