Rreth nesh

PREGO LUX

Prego Lux është e vendosur në qendër të qytetit, vetëm duke ecur nga tërheqjet kryesore 5 minuta nga plazhi, pyll pishe, plazhi i grave dhe Valdanos

Prego lux ofron qasje të lehtë në pikat kryesore të interesit të qytetit dhe afër transportit publik. Ne jemi një zgjedhje e hotelit për udhëtarët e biznesit dhe të kohës së lirë. Hoteli i gjithanshëm dhe i gjërë i 17 dhomave tona, duke përfshirë apartamente studio për mysafirët kanë një atmosferë personale dhe tërheqëse dhe pajisje moderne me ballkon, Sat TV, WiFi, tualet dhe kasaforte. Hoteli ka një restorant elegant à la carte "me zgjedhje kombëtare dhe ndërkombëtare me burime vendore të prodhimeve të freskëta.Ndihmoni Qendrën tonë të Wellness me porositë dhe trajtimet e ndryshme dhe palestër.Ulli ka një sallë për fëmijë dhe personel që do të jetë në kontakt me fëmijët për të bërë sigurohuni që fëmijët tuaj të jenë të sigurt, të kenë DVD-të e tyre të preferuar, lodra, trajtime dhe gjithçka tjetër për t'i mbajtur ata të lumtur në sallën e fëmijëve të fëmijëve Parkingu është pa pagesë Shërbimi i pritjes Gazeta Expres kontrolloni dhe shikoni Hapësira për valixhe Faksi / fotokopjim Ne gjithashtu ju ofrojmë falas transportimi në plazh në 2 orë në mëngjes dhe pasdite me kthim Me respekt, Hotel Prego Lux Shërbimi i pritjes Gazetë Expres kontrolloni dhe shikoni Hapësira për valixhet Fax / fotokopje Ne gjithashtu ju ofrojmë transport falas në plazh në 2 orë në mëngjes dhe pasdite me kthim Me respekt, Hotel Prego Lux


Hidhni një sy në disa nga fotografitë tona

17

Dhoma


1

Dhomë për fëmijë


60

Mysafirët


2

Wellness & Spa and Fitness