Prego Lux Hotel je smešten u samom centru grada, samo šetajući od glavnih atrakcija 5 minuta od plaže,borove sume,zenske plaze i Valdanosa. Hotel prego lux nudi jednostavan pristup glavnim interesantnim tačkama grada i bliskim javnim prevozom. Mi smo izbor hotela za poslovne i zabavne putnike Svestran i prostran hotel naših 17 soba ukljucujuci i studio apartmane za goste imaju ličnu i atraktivnu atmosferu i moderne pogodnosti s balkonom, Sat TV, Wifi, toaletom i sefovima..

Hotel ima elegantni restoran "à la carte" sa nacionalnim i međunarodnim izborima sa lokalnim izvorima svežih proizvoda. Uživajte u našem Wellness centru sa različitim masažama i tretmanima i fitnesom. Hotel posjeduje igraonicu i osoblje koje ce biti u kontaktu sa djecom kako bismo bili sigurni da su vaša djeca bezbedna,da imaju svoje omiljene DVD-ove, igračke, poslastice i sve ostalo kako bi ih držali zadovoljni u našoj dečijoj igraonici

Luksuzna dvokrevetna soba 50€ / noć

Klima uređaj, Televizor sa ravnim ekranom , Wifi, Kupatilo, Balkon

Queen size luxury room

U ovom dvokrevetnom sobu , koji se nalazi na trećem spratu, komotno se može smjestiti dva osoba. Prostrane, svijetla spavaća soba sa bračnim krevetom, terasa sa pogledom na grad , koja modernom enterijeru obezbjeđuje mnogo prirodne svjetlosti. Ovaj apartman je potpuno opremljen sa svim potrebama za savršen odmor.

2

Standardno stanovanje

1

Sobe

Deluks Četvorokrevetna soba 70€ / noć

Klima uređaj, Televizor sa ravnim ekranom , Wifi, Kupatilo, Balkon

Četverokrevetna soba

U ovom četvorokrevetnom sobu , koji se nalazi na drugom spratu, komotno se može smjestiti četri osobe. Prostrane, svijetla spavaća soba sa bračnim krevetom,udobna sofa na razvlačenje za dvije osobe, terasa sa pogledom na grad , koja modernom enterijeru obezbjeđuje mnogo prirodne svjetlosti. Ovaj apartman je potpuno opremljen sa svim potrebama za savršen odmor.

4

Standardno stanovanje

1

Sobe

Luksuzna trokrevetna soba 70€ / noć

Klima uređaj, Televizor sa ravnim ekranom , Wifi, Kupatilo, Balkon

Trokrevetna soba

U ovom trokrevetnom sobu , koji se nalazi na drugom spratu, komotno se može smjestiti tri osoba. Prostrane, svijetla spavaća soba tri single kreveta ,terasa sa pogledom na grad , koja modernom enterijeru obezbjeđuje mnogo prirodne svjetlosti. Ovaj apartman je potpuno opremljen sa svim potrebama za savršen odmor.

3

Standardno stanovanje

1

Sobe

Deluxe dvokrevetna soba 70€ / noć

Klima uređaj, Televizor sa ravnim ekranom , Wifi, Kupatilo, Balkon

Dvokrevetna soba

U ovom dvokrevetnom sobu , koji se nalazi na drugom spratu, komotno se može smjestiti dva osoba. Prostrane, svijetla spavaća soba sa bračnim krevetom, terasa sa pogledom na grad , koja modernom enterijeru obezbjeđuje mnogo prirodne svjetlosti. Ovaj apartman je potpuno opremljen sa svim potrebama za savršen odmor.

2

Standardno stanovanje

1

Sobe