Transferim

aerodrom-podgorica

AIRPORT PODGORICA

Ajo ndodhet 11 km larg kryeqytetit të Malit të Zi. Fluturime ditore në Beograd, si dhe destinacione të ndryshme evropiane dhe botërore. Gjatë sezonit të verës, një numër i madh i fluturimeve çarter dhe lidhjeve ajrore janë planifikuar për të gjitha qytetet kryesore në botë. . Mëso më shumë: Transferimi në aeroportin e Podgoricës

Tivat-Airport

AIRPORT TIVAT

Është një arritje ideale kur viziton bregdetin malazez. Tivat është vetëm 20 km larg nga metropoli turistik i Budvës dhe më pak se 10 km nga Kotori. Fluturime ditore në Beograd, si dhe në destinacione të ndryshme evropiane. Gjatë sezonit të verës, fluturimet e kartës janë parashikuar për qytetet kryesore të Evropës dhe destinacionet e botës.

Tirana

AIRPORT TIRANA

Është një arritje ideale kur viziton bregdetin malazez. Tivat është vetëm 20 km larg nga metropoli turistik i Budvës dhe më pak se 10 km nga Kotori. Fluturime ditore në Beograd, si dhe në destinacione të ndryshme evropiane. Gjatë sezonit të verës, fluturimet e kartës janë parashikuar për qytetet kryesore të Evropës dhe destinacionet e botës..........

SD

AIRPORT ČILIPI

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës u menaxhua dhe operohet nga një kompani private zyrtarisht zyrtarisht zyrtarisht shpk (TIA) e Aeroportit Ndërkombëtar të Tiranës më 23 prill 2005. TIA mori menaxhimin nga shteti shqiptar që ishte përgjegjës për aeroportin që kur ishte ndërtuar në vitin 1957. Si një koncesionere, TIA do të jetë përgjegjëse për të gjitha aktivitetet e aeroportit për 20 vjet. : Transferoni Malin e Zi në Aiportin e Tiranës...